• Sz-ép vagyok

A márkanév megszületése és üzenete

Frissítve: 2020. máj 1.Károly Anna, a Sz-ép vagyok márka megálmodója magyar szakos tanárként végzett évtizedekkel ezelőtt. A magyar nyelv szeretete és csodálata a mai napig érezhető minden szaván. Egyre nagyobb figyelmet szentelt az utóbbi években a szavak erejének. Hiszen nem mindegy, hogy milyen üzeneteket mantrázunk magunknak a mindennapokban. Tagadhatatlanul nagy hatással van az életünkre az, hogy milyen hozzáállást tanúsítunk adott helyzetekben és hogy hogyan kommunikálunk mások, illetve saját magunk irányába.

A Sz-Ép vagyok egy ilyen pozitív én-üzenetet hordoz magában. Beszédes márkanév egy natúrkozmetikumnak! A terméket el se kezdjük még használni, máris gyakorolja ránk a pozitív hatását. Ebben az egy rövidke mondatban benne foglaltatik a lényeg: szép az, aki ép! Az a nő, aki ép lelkileg és tudatában van ennek a ritka kincsnek, az kifelé is ezt a szépséget árasztja magából. Ugyanis a szépség nem egy éppen aktuális szépségirányzat szerint behatárolható tulajdonság vagy külső kritériumok összessége. Bármennyire közhelyesen hangzik, a szépség belülről fakad, amiben mind testi, mind lelki egészségünk visszatükröződik.

Mindez összefügg Anna holisztikus életszemléletével, mely szerint sosem elegendő az adott betegség/probléma tünetét kezelni. Meg kell vizsgálni, hogy milyen a környezet, milyenek a körülmények, milyen az alany lelkiállapota. Egyre inkább felismerte, hogy mindennek az alfája és omegája az, hogy hogyan bánunk a testünkkel, milyen forrásból és hogyan táplálkozunk, milyen kozmetikumokat, krémeket használunk. Tehát összességében mennyire tiszták azok a dolgok, amik beépülnek a szervezetünkbe. A testünk küldi a visszajelzéseket az adott döntésünk helyességéről, csak meg kell tanulni azokat észrevenni.

Ezekkel a felismerésekkel párhuzamosan Anna családjában több étel- illetve bőrérzékenységgel is küzdöttek/küzdenek a különböző családtagok. Ez sarkallta arra, hogy elkezdjen a különböző házilag elkészített, gyógynövényes, minden-mentes megoldásokban gondolkozni.

A Sz-Ép vagyok termékei ennek a kitartó és fáradhatatlan munkának a gyümölcsei, amelyek természetes, növényi alapanyagokból készülnek, mesterséges hatóanyagok és illatanyagok nélkül.

Jól reprezentálja ezt a tiszta, családias szemléletet a Sz-Ép Vagyok 3 alapozó terméke, amit Anna három csodás unokája inspirált. Mimo, Lelle és Nono a három tündéri kislány becenevét és bőrtípusait jelöli.

A Sz-Ép Vagyok nem szimplán egy márka, amit leveszel a polcról, hanem egy olyan magyar családi vállalkozás az élelmiszertisztaságú termékeivel, amelyben ott van a szaktudás és az önzetlen segíteni akarás szándéka. Legyél Te is ennek a kis családnak a része!


ErikaFotó: Nagy Szabolcs

www.nagyszabi.com

191 megtekintés0 hozzászólás